Human design er et kraftfuldt redskab til at forstå, hvem du er født til at være. 

Vækst sker i lyset, transformation sker i mørket 
Human designs kerne er, at du er den eneste autoritet i dit liv. 

Hvad er human design

Human design handler om at tage beslutninger. Human design kan vise dig, hvordan du altid kan tage de rette valg i dit liv. Det er en måde hvorpå, at du tillader din kloge krop at guide dig Du kan lære at tage beslutninger, som er troværdige og fastlagte i modsætning til at tage beslutninger ud fra dit sind. 

Dit sind er altid påvirket af holdninger og omstændigheder og viser ikke, hvor enestående du er. Human design kan vise dig, hvordan du kan leve som et ægte menneske og ikke efter andre menneskers meninger og regler. 

Human design bruger datoen for din fødsel, samt tidspunkt og sted for at udregne dit personlige humandesignI astrologien gør man det samme, men det fortolkes forskelligt. Human design er ikke astrologi. Human design er fire forskellige gamle systemer, som er bragt sammen. Det er astrologien, kabbalaen, chakrene og i Ching. 

Human design er et logisk og let forståeligt system og kræver ingen tro. Det tilbyder dig en unik adgang til det spirituelle. Man taler om definition, indre mekanik, korrekthed, forskellighed og indre autoritet. Sproget kan virke en smule teknisk i starten, men underneden er der en mulighed for en dyb og livslang transformation, som fører til accept af og kærlighed til dig selv.